SERVICII PERSOANE JURIDICE

        SC SIFONOT SRL este o companie românească in domeniul prestării de servicii specializate de curățătorie, spălătorie și călcătorie care se adresează atât segmentului de clienți persoane fizice cât și sectorului industrial.

In anul 2014 am decis să venim în sprijinul clienților prin a ne extinde activitatea și a oferi si servicii de curățare, spălare, călcare și finisare și pentru persoanele juridice.

Atât echipamentele profesionale pe care SC SIFONOT SRL le utilizează cât și soluțiile folosite în procesului de curățare și spălare sunt special selectate, nu contin clor, nu modifica textura sau culoarea țesăturilor în timpul procesului de igienizare, creând condițiile optime pentru creșterea duratei de viață a țesăturii indiferent de tipul acesteia și pentru a va oferi cele mai bune rezultate în cel mai scurt timp ceea ce garantează calitate ireproșabilă și eficiență în procesul de curățare, spălare, igienizare, uscare și călcare a articolelor de restaurant, hotel, etc.Echipa noastră este formată din personal specializat și dedicat, atent selecționat în funcție de calificare și profesionalism, care are ca scop oferirea de servicii de calitate în tot procesul de curățare, spălare, călcare și finisare astfel încât dumneavoastră, clienții, să beneficiați rapid de servicii la cele mai înalte standarde de calitate.

Serviciile noastre se remarcă de asemenea și prin respectarea termenelor de execuție și livrare a produsului finit la sediul clienților.

Serviciile de bază oferite de către SC SIFONOT SRL sunt de spălare, uscare, călcare și finisare a articolelor vestimentare și de lenjerie.

Ne adresăm persoanelor fizice și persoanelor juridice ce activează in domeniul alimentației publice, hotelier, organizare de evenimente și sănătate.

Lăsând la o parte povestea de marketing, vă așteptăm să ne contactați pentru oferta noastră, la numărul de telefon: 0752.28.33.11

Cu drag,

Echipa ȘifoNOT